Quantore toner en catridges terug
Huismerk Proprint wordt Quantore Inkt & Toner

Vanaf 1 oktober verandert het huismerk Proprint (toner & catridges) naar QUANTORE INKT & TONER.

Op zich verandert er niet zo veel.

Het imago en de naam wordt aangepast zodoende deze kwalitatieve producten dichter aanleunen bij ons huismerk.

Net zoals bij al onze andere super kwalitatieve huismerkproducten, waar Quantore voor staat, worden nu ook deze gerecycleerde toners en cartridges rechtstreeks onze vertegenwoordigers in het assortiment.

Vele mensen staan nogal sceptisch tegenover huismerken maar wij garanderen u dat dit niet gegrond is.

Reeds vele van onze klanten zijn reeds overgestapt naar deze toners daar zij veel goedkoper zijn en hen dezelfde kwaliteit en printresultaten hebben bezorgd.

Hieronder vindt u meer uitleg en een garantiecertificaat waarom dit zo is:


Productinformatie inktcartridges

Cartridges bestaan in alle soorten en maten, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Er zijn eigenlijk twee soorten cartridges. Een waarbij de cartridge gemaakt is van een oude leeg geprinte patroon en een waarbij de cartridge geheel nieuw gemaakt is.
 
Als de basis een gebruikte lege cartridge is, spreek je van remanufactured of gereconditioneerd. Ook wordt hier wel eens de naam refill gebruikt. Als een cartridge helemaal nieuw gemaakt wordt, spreken we over compatible. Helaas worden de benamingen, remanufactured en compatibel, door nagenoeg alle merken door elkaar gebruikt.

Laserprinters

Cartridges voor laserprinters zijn in 99% van de gevallen remanufactured. In dit geval wordt een leeg geprinte cartridge helemaal uit elkaar gehaald, schoon gemaakt en worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Vervolgens komt er nieuwe toner in en wordt de cartridge weer in elkaar gezet. Er is geen standaard of norm waar dit proces aan moet voldoen. Hierdoor ontstaan er veel verschillende kwaliteiten en prijzen. Vervang je bepaalde onderdelen niet, dan kun je het product natuurlijk veel voordeliger aanbieden, maar loop je ook een groter risico op storingen of slechte printkwaliteit.
 

Inkjetprinters

Cartridges voor inkjetprinters zijn in 85% van de gevallen een remanufactured product. 15% is een compatible (nieuw geproduceerd) product. Bij inkjetprinters zijn er twee verschillende technieken mogelijk, afhankelijk van of je een combinatie van printkop en inktreservoir hebt of enkel een inktreservoir. 

Bovenstaande is van toepassing op alle aanbieders. De kwaliteit van cartridges is afhankelijk van vakmanschap, gebruikte grondstoffen en al dan niet vervangen onderdelen. Daarnaast is van grote invloed hoe de testprint van de cartridge beoordeeld wordt. Er wordt namelijk van iedere cartridge die geproduceerd wordt een testpagina geprint.
 
HP heeft bepaalde patenten alleen in de grote Europese landen geregistreerd. Dat betekent dat in andere Europese landen, waaronder Nederland-België, bepaalde patenten (eisen) niet van toepassing zijn. In deze landen kan in plaats van het remanufactured product, een geheel nieuw product aangeboden worden. Deze veelal Chinese producten mogen dus wel in Nederland, maar bijvoorbeeld niet in Duitsland verkocht worden. Gezien de matige kwaliteit van deze cartridges, voeren wij deze niet binnen ons eigen merk Quantore Inkt & Toner.

 Indien u nog vragen heeft kan u ons steeds contacteren:Buro De Peuter

Alle prijzen zijn excl. BTW, Reprobel, Bebat, Auvibel en Recupel
 

                                                      
        

CONTACT
Tel:
Fax:
Email: info@burodepeuter.be
KvK