Wij bedrukken ook graag jouw PVC tape terug

Bedrukte tape met je eigen ontwerp!

Bedrukte verpakkingstape is vanaf nu ook voor kleingebruikers binnen handbereik! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de nieuwste technieken in onze tape drukkerij, vakkennis en een goed georganiseerd logistiek systeem.

Hierdoor is het bij Buro De Peuter al mogelijk om slechts 36 rollen bedrukt plakband te bestellen! Profiteer van onze scherpe prijzen.

De standaard levertijd is c.a. 10-12 werkdagen! Je bedrukte tape sneller nodig? Maak dan in overleg met onze sales afdeling gebruik van de Need4Speed service!
Tegen een kleine meerprijs levering binnen 6 werkdagen!

Onze bedrukte tape is dé ideale oplossing voor al uw bedrukt plakband. Door de geringe minimale oplage is het ook eenvoudig actiematig in te zetten!

 

Wij bedrukken ook graag jouw PVC tape!

PVC-tape is het meest verkochte bedrukte plakband en kwalitatief de beste. Deze tape is lang houdbaar, heeft een goede kleefkracht, heeft weinig tot geen rek en rolt geruisloos en niet te licht af. De bedrukking op deze tape is behoorlijk slijtvast. PVC-tape is te verwerken bij temperaturen van -20C tot +40C.

Bedrukte tape PVC wordt gebruikt voor het verpakken en sluiten van kartonnen dozen. Daarnaast wordt deze tape ook gebruikt voor bundeling, markering en technische doeleinden.

PVC tape is leverbaar in de basis kleuren; wit, bruin/havanna en transparant en kan voorzien worden van 1 tot 3 PMS kleuren opdruk bij oplages tot 719 rollen, daarboven 1 tot 6 PMS kleuren bedrukking. Met de mooiste bedrukking zorgen wij voor een indrukwekkende logo tape.

Diverse breedte en lengte maten zijn mogelijk.

Maten

De bedrukte tape is in verschillende maten verkrijgbaar:

Mogelijke breedte maten bedrukte tape in millimeters (mm):
12, 15, 19,25, 38, 50 (Standaard),  75, 100, 150

Mogelijke lengte maten bedrukte tape in meters (m):
33, 66 (Standaard), 99

Beschikbare cilindermaten

Bij het bedrukken van tape wordt gebruik gemaakt van cilinders. Er wordt gewerkt met een reeks vaste cilindermaten waarop het ontwerp wordt aangepast.

Beschikbare cilindermaten tape in millimeters (mm):
175, 195, 232, 263, 293, 356, 395, 465, 495

 

PVC TAPE BEDRUKT BESTELLEN

Alle prijzen zijn excl. BTW, Reprobel, Bebat, Auvibel en Recupel

      
          
       

      

CONTACT
Tel:
Fax:
Email: info@burodepeuter.be
KvK